Edonia Garden satışa çıktı

Edonia Garden satışa çıktı

EMLAK Haberleri

Kar Yapı güvencesiyle Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen Edonia Garden, lansmana özel peşin ve banka kredili ödemede yüzde 20 indirim ve 60 ay 0 faiz avantajıyla satışa çıktı.

Edonia Garden'ın 2019 yıl sonunda teslim etmeyi planladıklarını belirten Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü; “Yap-sat şeklinde inşa ettiğimiz ve 388 konut ile 12 ticari ünite olarak planladığımız Edonia Garden'ı, lansmana özel fiyat ve fırsatlarla satışa sunuyoruz. 4 bloktan oluşan projenin 2'sinin kaba inşaatı bitti, diğer iki bloğun da temelleri atıldı. Projemizde daire fiyatları ise 1+1'lerde peşin 199 bin 500 TL'den, 2+1'lerde peşin 299 bin TL'den ve 3+1'ler için peşin 435 bin TL'den başlıyor” dedi. Büyüklükleri 62.5 metrekare ile 147.5 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen proje, geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...