Emlak Konut’un hedefi 27 milyar TL

Emlak Konut’un hedefi  27 milyar TL

EMLAK Haberleri

Emlak Konut GYO, 2022 yılı genel hedeflerini açıkladı. Şirket, bu yıl içerisinde toplamda 972 bin 840 metrekarelik bağımsız birim satışından toplam 27 milyar 355 milyon 801 bin 307 TL gelir hedeflediğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak Emlak Konut GYO'nun açıklaması şöyle: Toplamda ise; 972 bin 840 m² toplam brüt satış alanı ve KDV hariç toplam 27 milyar 355 milyon 801 bin 307 TL satış değerine ulaşacağımızı hedeflemekteyiz. Şirketimizin net kârının ise 1 milyar 440 milyon TL olabileceği öngörülmektedir. Yapmış olduğumuz çalışma sonucu ortaya çıkan satış öngörülerimiz; mevcut piyasa şartları ve yıl içinde ülkemiz ve dünya ekonomisinde oluşabileceğini düşündüğümüz gelişmelerin beklentilerimiz ile uyumlu gerçekleşmesi durumunda ulaşılabilecek değerlerdir. Beklenmedik şartların ortaya çıkması hâlinde, şirketimiz hedeflerini yeniden değerlendirebilecektir.


Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...