Klima seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

- Güncelleme:
Klima seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

EMLAK Haberleri

Yaz sıcaklarından kurtulmak veya soğuk kış aylarında ortamı ısıtmak adına satın alınan klimalar doğru bir şekilde seçildiklerinde daha verimli olur.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Klima tipleri mekânın büyüklüğüne göre hem dekoratif hem de fonksiyonellik açısından oldukça önemli bir detaydır. Bu anlamda alanınız büyükse farklı küçükse farklı bir tercihte bulunabilirsiniz.

> Split Klima: Duvar tipi olarak da bilinen bu klimalar genellikle daha küçük alanlarda kullanılır. Duvara monte edilmesi ve iç mekânı küçültmemesi sayesinde oldukça dekoratif bir seçenektir.

> Salon tipi: Genellikle büyük iç mekânlarda tercih edilen salon tipi klimalar dekoratif olsa da fazla alan kapladığından her iç mekânda kolaylıkla tercih edilemez. İç mekânınızın büyüklüğüne göre bu tip klimayı tercih edebilirsiniz.

> Mobil Klima: Klimayı farklı alanlarda kullanmak isteyen bireyler için mobil klima oldukça kaliteli bir tercihtir. Dış üniteye sahip olmaması bu klima tipinin en ayırt edici özelliğidir.


Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...