Aysal: Emre iyi seçim

/ Kaynak: İHA
Aysal: Emre iyi seçim

FUTBOL Haberleri  / İHA

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, F.Bahçe'nin yeni transferi Emre Belözoğlu'nu övdü.

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, F.Bahçe'nin yeni transferi Emre Belözoğlu'nu övdü. Hamburg'da çeşitli temaslarını sürdüren Aysal, ezeli rakiplerinin Atletico Madrid'den transfer ettiği eski oyuncusu Emre Belözoğlu'nu değerlendirirken, "Emre çok iyi bir oyuncu, iyi bir seçim yaptı. F.Bahçe devre arasında alınabilecek en iyi transferden birini yaptı. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Çin ekibi Shanghai Shenhua'nın Drogba için FIFA'ya gitmesini değerlendiren Aysal, "Doğal bir şey. Ama bu hiç bir şeyi değiştirmez. Drogba G.Saray'ın oyuncusudur. Yapması gerekeni yaptılar, aksi olsaydı o zaman görevlerini yerine getirmemiş olurlardı" şeklinde konuştu.


BURAK HİÇBİR YERE GİTMİYOR nbsp;
Burak Yılmaz'ın transfer haberlerine ilişkin de açıklamalar yapan Aysal, "Drogba gibi yıldız bir oyuncu devreye girince, Burak gibi başka bir yıldızın fazla olduğu görüntüsü veriliyor. G.Saray'da fazlalık diye bir şey mevzu bahis değil. Bizim kadro derinliğine ihtiyacımız var. Bütün oyuncularımızın hepsinin oynayacak yeri ve zamanı var. Şu anda Burak için ne bir teklif var ne de bizde böyle bir düşünce var" diye konuştu. Beraberindeki yönetici heyeti ile Hamburg Eyalet Spor Bakanı Michael Neumann ve Hamburg Spor Kulübü Başkanı Carl-Edgar Jarchow ile görüşen Aysal, "Almanya'daki Türk gençlerini de kapsayan Avrupa çapında bir spor okulunu Hamburg'a açmak istiyoruz" dedi.


FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...