Yine köpek yine dehşet! Sokak köpeklerinden kaçmak isteyen çocuk feci şekilde can verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yine köpek yine dehşet! Sokak köpeklerinden kaçmak isteyen çocuk feci şekilde can verdi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Bakırköy'de sokak köpeklerinden kaçmak isteyen 10 yaşındaki Zana'ya bir araba çarptı. Küçük çocuk çarpamnın etkisiyle metrelerce savruldu ve feci şekilde hayatını kaybetti.

Sokak köpeklerinin yaşattığı dehşetler bitmek bilmiyor. Daha önceden birden fazla çocuk sokak köpeklerinden kaçmak isterken hayatını kaybetmiş bir çoğu ise sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak yaralanmıştı. Bunlara bir yenisi daha eklendi ve bir çocuk köpekler yüzünden hayatını kaybetti. Bakırköy’de Ataköy'de arkadaşları ile birlikte yol kenarında yürüyen çocuklara köpekler havlamaya başladı. 

Köpeklerden kaçan çocuklardan Zana Rojhad Canyeva'ya (10) yoldan geçen bir otomobil çarptı.

10 YAŞINDAKİ ZANA KURTARILAMADI

Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen Canyeva hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu hastaneye kaldırılan 10 yaşındaki çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Yine köpek yine dehşet! Sokak köpeklerinden kaçmak isteyen çocuk feci şekilde can verdiKüçük çocuğun ölümünün ardından otomobil sürücüsü A.B gözaltına alınarak emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

'ORADAN KİM GEÇERSEN GEÇSİN SALDIRIYORLAR'

O bölgede çalışan temizlik işçisi Yüksel Akyüz “Köpekler sürekli evsiz bir adamın yanındaydılar. Oradan kim geçerse geçsin saldırıyorlardı. Geçen senede burada birilerine saldırdılar. Çocuklar korkmuş tabi onlara da saldırmışlar” dedi.

KÖPEKLERİ SALAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Polis olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Bakırköy Adalet Sarayı'na getirildi. Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen şüpheli H.D. "Taksirle Ölüme Neden Olma suçundan" tutuklanarak cezaevine gönderildi. Otomobil sürücüsü A.B. hakkında ise adli kontrol uygulanmasına karar verilerek serbest bırakılmasına karar verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...