Denizli'de yağışın ardından 10 araç zincirleme kazaya karıştı! Yaralılar var 

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Denizli'de yağışın ardından 10 araç zincirleme kazaya karıştı! Yaralılar var 

GÜNDEM Haberleri

Denizli'de kısa bir süre etkisini gösteren yağış kazaya sebep oldu. Yağış nedeniyle yolda bulunan su birikintisine girerek kaza yapan araç önündeki araçlara çarparak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kısa süreli yağış beraberinde çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kazayı getirdi. Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi’ne meydana gelen olayda Acıpayam Bulvarında sağanak yağış nedeniyle yolda oluşan su birikintisine hızlı giren bir otomobil, sürücünün kontrolünden çıktı. Direksiyon hakimiyetini bir türlü sağlayamayan sürücü, önünde bulunan araçlara arkadan çarptı.  

Sağanak yağıştan dolayı önleri göremeyen ve arkadan seyreden araçlar da birbirine girdi.  Kazayı gören yoldaki diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik ekip sevk edildi.

ZİNCİRLEME KAZADA 2 YARALI

Kazada yaralanan vatandaşlar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılırken, güvenlik güçleri de zincirlemeye kazaya daha fazla aracın karışmaması için yol güvenliğini sağladı. 10 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle yaralan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Büyük maddi hasarın meydana geldiği kazada araçlar, bölgeye çağrılan çekici yardımıyla yolda kaldırıldı. Araçların olay yerinde uzaklaştırılmasından sonra yol güvenli bir şekilde trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...