Adapazarı'ndaki yangında kahreden detay

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adapazarı'ndaki yangında kahreden detay

GÜNDEM Haberleri

Sakarya Adapazarı'nda yanan ahşap evde Batuhan Özer (21) ile Uras Çınar Dilber (11) hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. İkili defnedilirken Özer'in bir ay önce evlendiği ortaya çıktı. Yangında merhumun eşi Nida Özer'in de yaralandığı aktarıldı. Eşini kaybeden genç kadının hastanedeki tedavisi sürüyor.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Çukurahmediye Mahallesi, Düz Sokak'ta bulunan iki katlı evde, saat 05.15 sıralarında yangın çıktı. Evin ahşap olması sebebiyle alevler hızla büyüdü. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekipler, hummalı bir çalışma sonucu yangını kontrol altına aldı. Evde Batuhan Özer (21) ile 11 yaşındaki Uras Çınar Dilber'in (11) cansız bedeni bulundu. Dumandan etkilenen ve yaralanan Y.D. (60), C.D. (60), U.D. (34) ile 20 yaşındaki Nida Özar hastaneye kaldırıldı. 

Adapazarı'ndaki yangında kahreden detay

GEÇEN AY EVLENMİŞTİ

İtfaiyenin ilk belirlemelerine göre yangın elektrik aksamından kaynaklandı. Konuyla ilgili soruşturma sürerken acı bir detay da ortaya çıktı. Batuhan Özer ile Nida Özer'in geçen ay evlendiği öğrenildi.

Adapazarı'ndaki yangında kahreden detay

Yangının ayırdığı çiftten geriye sadece fotoğraflar kaltı. Bu arada Batuhan Özer ile küçük Uras, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Adapazarı'ndaki yangında kahreden detay

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...