Kalleşler araçta sabahlamış!

Düzenleyen:
Kalleşler araçta sabahlamış!

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş’ı kana bulayan katillerden ikincisinin isminin Kadri Kılınç olduğu tespit edildi. Kayseri katili ise Van Özalp doğumlu Kasım Yıldırım Çakar!

İstanbul Beşiktaş’ta 45 kişinin şehit olduğu 155 kişinin yaralandığı Kayseri’de de çarşı iznine giden askerleri hedef alan ve 14 askerin şehit olduğu 55’inin ise yaralandığı saldırıları terör örgütü PKK’nın üzantısı TAK üstlendi. TAK, İstabul saldırısını “Şervan Şoreş Derweş” kod adlı Kadri Kılınç ve “Andok Serhat” kod adlı Burak Yavuz; Kayseri saldırısını ise “Çektar Xebat” kod adlı Kasım Yıldırım Çakar adlı teröristlerin gerçekleştirdiğini duyurdu. Kadri Kılınç’ın 1989 Mardin Kızıltepe doğumlu, Burak Yavuz’un 1986 Şanlıurfa Suruç doğumlu, Kasım Yıldırım Çakar’ın ise 1990 Van Özalp doğumlu olduğu belirtildi.
Kalleşler araçta sabahlamış!
BİR ŞEHİT DAHA

Kayseri’de geçen cumartesi günü 14 askerin şehit olduğu bombalı saldırının detayları belli olmaya başladı. Ulaşılan bilgilere göre Şanlıurfa’dan çalınan hafif ticari araçla, Adana üzerinden Gaziantep- Kahramanmaraş otoyolundan Kayseri’ye gelen teröristin, Pınarbaşı İlçesinde bir akaryakıt istasyonundan LPG aldığı ve daha sonra saat 01.30-02.00 sıralarında Kayseri kent merkezine geldiği öğrenildi. Parmak izleri alınan ve üzerinden ‘Mehmet Oluk’ adına sahte nüfus cüzdanı ve yine bir başka isme düzenlenmiş sürücü belgesi çıkan teröristin, Talas’ta Komando Caddesi’ne yakın boş bir arazideki ağacın altına hafif ticari aracını park ederek, geceyi burada LPG’li hafif ticari aracın kaloriferini çalıştırarak geçirdiği ortaya çıktı. Bombalı saldırıda kullanılan aracın ruhsat sahibinin Burdur’da okuyan oğlu ve üç arkadaşı da gözaltına alındı. Öte yandan Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında ağır yaralanan polis memuru Ufuk Bozgeyik şehit oldu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...