Aleyna davasında gelişme: Geliyorum diyen bir ölümün dosyasıydı

Düzenleyen:
Aleyna davasında gelişme: Geliyorum diyen bir ölümün dosyasıydı

GÜNDEM Haberleri

Feci bir şekilde cansız bedenine ulaşılan Aleyna Çakır'ın dosyasında yeni gelişmeler yaşandı.

Aleyna Çakır hakkında dava devam ederken önemli bir tanık da dinlendi. Başka bir suçtan cezaevinde yatan Ümitcan Uygun mahkemeye Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile katıldı.Tutuksuz olarak yargılanan Enes Ö. ve avukatlar salonda bulundu. 

Ümitcan Uygun suçlamaları kabul etmedi
Esen’e yönelik ‘konut dokunulmazlığına ihlal’ ve ‘tehdit’ suçlarıyla hakim karşısına çıkan Ümitcan Uygun ve Enes Ö. haklarındaki suçlamalara karşı savunma yaptı. 

Esen'in ev arkadaşı tanık oldu
Duruşmada tanık olarak dinlenen Esen’in ev arkadaşı Sera E., Esen’in birçok kez şiddete maruz kaldığını ve Ümitcan Uygun tarafından zorla çalıştırıldığını söyledi. Uygun da bu suçlamaları kabul etmedi.

Esen’in avukatı Umur Yıldırım, “Dava için önemli olan bir tanığı dinlettik. Tanık, Aleyna’nın şiddete maruz kaldığını ve zorla çalıştırıldığını açıkça söyledi." dedi

"Aslında bu dosya, Aleyna’ya geliyorum diyen bir ölümün dosyasıydı"
"Aslında bu dosya, Aleyna’ya geliyorum diyen bir ölümün dosyasıydı. Tanık bazı şeyleri gerçekliğe kavuşturdu. Mahkeme tarafından istenen HTS kayıtlarını, ev sahibinin beyanını ve fatura abonelikleri geldi."

"Sonraki duruşmada mütalaa bekliyoruz"
"Bunların dosyayı açıklığa kavuşturduğunu düşünüyorum. Sonraki duruşmada mütalaanın açıklanmasını bekliyoruz"

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...