Alevler Marmaris'i adeta yuttu!

Düzenleyen:
Alevler Marmaris'i adeta yuttu!

GÜNDEM Haberleri

Orman yangınları dolayısıyla çok zor günlerden geçen Marmaris'ten, geriye kalanlar havadan görüntülendi. Marmaris'in alevler tarafından adeta yutulduğu görüldü.

Türkiye orman yangınlarıyla zorlu bir mücadele verirken, söndürülen alanlardan geriye kalanlar yürekleri dağlıyor. Söndürülen orman yangınının ardından Marmaris'in alevler tarafından adeta yutulduğu görülürken, yangının otel ve yerleşim bölgesine ulaşmaması için gösterilen çabada gözler önüne seriliyor.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, yanan alanlar Anadolu Ajansı ekibi tarafından havadan görüntülendi.

Marmaris'te 29 Temmuz'da Armutalan Mahallesi Siteler mevkisinde başlayan ve birçok noktada etkili olan yangının 9 gün sonra kontrol altına alınmasının ardından bölgede çalışmalar sürüyor.

İlçenin büyük bir bölümünü çevreleyen yeşil alanlar zarar gördü.

Alevler Marmaris'i adeta yuttu!

AA ekibince havadan görüntülenen yanan alanlar, yangının büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

İlçenin hemen hemen her noktasından yanan alan görülebiliyor.

Yanmış ağaçlar, iş makinelerinin açtığı çukurlar, sarp arazilerde açılan yollar ile alevlerden geriye kalan izler, yangının otel ve yerleşim bölgesine ulaşmaması için gösterilen çabayı net şekilde ortaya koyuyor.

İçmeler Turunç Yolu mevkisinden panoramik olarak görülen ve kenti çevreleyen yanmış ormanlık alanları görenler büyük üzüntü yaşıyor. Bölgede soğutma çalışmaları halen sürüyor. Yangından zarar görenler için yapılan hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Bazı bölgelerde, polis, jandarma ve arazözlerle söndürme ekipleri bekleyişini sürdürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...