Rize'de Ağaran Şelalesi taştı, yollar kapandı

Düzenleyen:
Rize'de Ağaran Şelalesi taştı, yollar kapandı

GÜNDEM Haberleri

Rize Çayeli'nde başlayan sağanak sebebiyle derelerde su seviyesi yükselirken, yollarda su birikintileri oluştu, araçlar güçlükle ilerledi. Etkili yağışla birlikte Ağaran Şelalesi taştı, yol ulaşıma kapandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca; Rize, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin çevrelerinde kuvvetli yağış beklendiği, sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğinin duyurulduğu açıklamanın ardından bölgede Ordu'nun yanı sıra Rize'de de yağış başladı. Sağanak sebebiyle çeşitli noktalarda heyelan meydana geldi, Çayeli ilçesindeki Ağaran Şelalesi taştı.

ŞELALE TAŞTI, YOL KAPANDI
Kentte öğle saatlerinde başlayan yağmur, akşam saatlerinde kuvvetini artırdı. Rize’nin Çayeli ilçesinde son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği turizm merkezleri arasında yer alan Ağaran Şelalesi sağanak nedeniyle taştı. Taşma sonucunda şelalenin alt kısmındaki yol ulaşıma kapandı, bu bölgede hasar oluştu.

HEYELANLAR OLDU
İlçenin Büyükköy beldesine ulaşımı sağlayan yol güzergahındaki bazı ırmakların taşması sonucu da çeşitli noktalarda heyelanlar meydana geldi. Yamaçlardan kopan toprak nedeniyle beldeye bağlı 4 mahalleye ulaşımı sağlayan yollar ulaşıma kapandı.

Yolların yeniden ulaşıma açılması için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürürken, bölgede yağmur etkisini göstermeye devam ediyor.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...