Şampiyondan ilk açıklama: “Tarifi olacak bir duygu değil”

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şampiyondan ilk açıklama: “Tarifi olacak bir duygu değil”

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Japonya’nın başkentinde gerçekleşen Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda klasik yay bireysel kategorisinde şampiyon olan Mete Gazoz, “Bu çok da tarifi olacak bir duygu değil. Dünyada belki de tarifi olmayan az şeylerden biri de bu” açıklamasında bulundu.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda klasik yay bireysel kategoride altın madalya kazanan Mete Gazoz, Bahçelievler İhlas Koleji’nde panele katıldı. Şampiyonluk süreciyle ilgili genç okçularla tecrübelerini paylaşan Gazoz, daha sonra açıklamalarda bulundu.

“BU BAŞARI TÜRKİYE OKÇULUK MİLLİ TAKIMI’NIN BAŞARISI”

Olimpiyat şampiyonu olduğu için çok mutlu olduğunu belirten mili sporcu, “Bu çok da tarifi olacak bir duygu değil. Dünyada belki de tarifi olmayan az şeylerden biri de bu. Bu başarı sadece benim yaptığım fedakarlıklardan, benim yaptıklarımdan gelen bir başarı değil. Bu bir ekibin başarısı, bu Türkiye Okçuluk Milli Takımı’nın başarısıdır. Onlar benden daha fazla emek verdiler. Benden daha fazla çalışmışlardır. Ben sadece bu başarıyı temsil ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şampiyondan ilk açıklama: “Tarifi olacak bir duygu değil”

ABD’Lİ RAKİBİNE GÜLÜMSEDİ

Çeyrek final karşılaşmasında yendiği ABD’li rakibi Brady Ellison atış yaparken arka planda gülümsemesinin sebebini açıklayan Mete, “O aslında sporcuya yaptığım bir şey değildi. Tribünde onun spor psikoloğu vardı, o bağırıyordu. Biraz fazla rakibi etkileyecek şekilde bağırıyordu. Benim de ona karşı yaptığım bir gülümsemeydi” şeklinde konuştu

“EN BÜYÜK DESTEKÇİM AİLEMDİ”

Kendisinin olimpiyat şampiyonluğunu elde etmesiyle genç sporcuların daha fazla okçuluğa yönelmesine ilişkin de Mete Gazoz, “Aileler her zaman desteklesinler. Ne olursa olsun arkasında olsunlar ve çocuk bir şeyi istiyorsa, severek yapıyorsa her zaman desteklesinler” açıklamasını yaptı.

Şampiyondan ilk açıklama: “Tarifi olacak bir duygu değil”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...