HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul Havalimanı'nda feci ölüm! Uyuşturucu kapsülleri midesinde patladı

Düzenleyen: /
İstanbul Havalimanı'nda feci ölüm! Uyuşturucu kapsülleri midesinde patladı
İstanbul Havalimanı, Uyuşturucu Kuryesi, Kokain, Uyuşturucu Kapsülü, Haber

GÜNDEM Haberleri

Uyuşturucu kuryesi olduğu ortaya çıkan Ekvador uyruklu Zambrano Xavier Fernando Loor, aktarmalı uçuş için bulunduğu İstanbul Havalimanı'nda fenalaşarak hayatını kaybetti. Loor'un ölüm sebebinin ise midesinde taşıdığı kokain kapsüllerinin patlaması olduğu öğrenildi.

İspanya'dan Ekvador'a gitmek üzere aktarma için İstanbul Havalimanı'na gelen Ekvador uyruklu Zambrano Xavier Fernando Loor, birden fenalaşarak yere yığıldı.

Durumu gören polis memurunun haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı ilk müdahalenin ardından Loor'u hastaneye kaldırdı.

MİDESİNDEN 400 GRAM KOKAİN ÇIKTI

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Loor'un cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yapılan incelemede midesindeki kapsüllerden 400 gram kokain çıkan Loor'un, bu kapsüllerden ikisinin patlamasıyla zehirlenerek öldüğü belirlendi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...