Bir rekor daha! 566 kilogram eroin ele geçirildi

Düzenleyen:
Bir rekor daha! 566 kilogram eroin ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Soylu, "Bir rekor daha kırıldı" diyerek, Yüksekova'da 566 kilogram eroin ele geçirildiği bilgisini paylaştı. Soylu, nesillerin uyuşturucuyla yok edilmesine izin verilmediği vurgusunu yaptı.

Emniyet güçleri, uyuşturucuya geçit vermiyor. Bu kapsamda yapılan başarılı operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Bakan Soylu'nun sosyal medya hesabı üzerinden "Bir rekor daha" diyerek duyurduğu bilgiye göre, Hakkari Yüksekova'da 566 kilogram eroin ele geçirildi.

Bir rekor daha! 566 kilogram eroin ele geçirildiBAKAN SOYLU'NUN OPERASYONA DAİR PAYLAŞTIĞI TWEET

"NESİLLERİMİZİN YOK EDİLMESİNE İZİN VERMEDİK"
Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Evlatlarımızın, nesillerimizin uyuşturucuyla yok edilmesine izin vermedik, vermeyiz. Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizden bir rekor daha. Yüksekova'da gerçekleştirilen operasyonda 566 kilogram eroin ele geçirildi. Emeği geçen tüm polislerimizi tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...