Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 7 usta gemici alacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 7 usta gemici alacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, taşra birimlerine görevlendirmek üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden usta gemici unvanında 7 sürekli işçi alımı yapacağını Resmi Gazete’de duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayınlanan ilanına göre İstanbul Liman Başkanlığına 2, Antalya, Kocaeli, Marmara Adası (Balıkesir), İzmir, Göcek (Muğla) liman başkanlıklarına da birer olmak üzere toplam 7 usta gemici alarak taşra birimlerinde görevlendireceğini duyurdu.

BAŞVURULAR 11 EKİM’DE BAŞLIYOR

Sürekli işçi için başvurular, 11-15 Ekim dönemleri arasında "www.iskur.gov.tr" internet sitesinden, en yakın İŞKUR hizmet merkezinden ya da ALO 170 telefon hattından yapılabilecek. İstenilen belgeler incelendikten sonra sözlü sınava katılmaya hak kazananlara ait nihai liste "www.uab.gov.tr" internet sitesinden yayımlanacak. Sözlü/uygulamalı sınav, İstanbul'da yapılacak. Sınav tarihi ve yeri "www.uab.gov.tr" internet sitesinden duyurulacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...