Bakan Koca 53 ili uyardı!

Düzenleyen:
Bakan Koca 53 ili uyardı!

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan mavi il sayısının 28'e ulaştığını açıklayıp 53 ili uyardı.

Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Mavi Samsun: “Her 4 kişiden 3’ümüz 2. doz aşımızı yaptırdık!” Mavi il sayımız 28’e ulaştı. Geride kalan 53 il hızlı hareket etmeli! 
Bakan Koca 53 ili uyardı!
SAMSUN DA DÜŞÜK RİSKLİ İLLER ARASINDA YERİNİ ALDI

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, kent genelinde ikinci doz yeni tip koronavirüs aşısını yaptıranların oranın yüzde 75'e yükseldiğini duyurdu. Dağlı, yaptığı yazılı açıklamada, aşının Covid-19'la mücadeledeki önemine vurgu yaptı. Vali Dağlı, "Sizlerin desteği ve sağlık çalışanlarımızın gayretleriyle bu akşam itibarıyla ilimiz genelinde ikinci doz koronavirüs aşısını yaptıranların oranı yüzde 75'e yükseldi ve mavi kategorideki düşük riskli iller arasındaki yerimizi alarak artık toplumsal bağışıklığa her zamankinden çok daha yakınız." ifadelerini kullandı.

Aşının gücüne inanarak ilk fırsatta aşısını yaptıran herkese teşekkür eden Zülkif Dağlı, şunları kaydetti: "Henüz ilk doz aşısını yaptırmamış veya ikinci dozunu geciktirmiş olan vatandaşlarımızdan hassasiyet göstererek bir an önce aşılarını yaptırmalarını önemle istirham ediyorum. Ayrıca, aşı oranları yükselmesine rağmen tedbirlere uyumun azalmasıyla birlikte vaka sayılarında meydana gelen artışın önüne geçebilmek adına tüm hemşehrilerimizi maske, mesafe ve temizlik kurallarına bir süre daha titizlikle uymaya davet ediyorum."






 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...