Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Soylu, CHP'nin 'siyasi cinayetler' iddiasına cevap verdi

Düzenleyen:
Bakan Soylu, CHP'nin 'siyasi cinayetler' iddiasına cevap verdi

GÜNDEM Haberleri

CHP lider Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı 'siyasi cinayetler' iddiasına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yalanlama geldi. Bakan Soylu, bu konunun sosyal medyada bot hesaplar tarafından manipüle edildiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Gerilimden olabildiğince uzak durmalıyız. Karşı taraf gerilimi tırmandıracaktır. Ben şundan eminim, eğer belli gruplar ellerine silah alıp belli kişileri öldürme yoluna gitmezlerse bir gerilim olmaz" dedi. Onun bu sözleri sonrası siyasi suikastlar akıllara geldi. Bu konuyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu'nun iddialarının asılsız olduğunu vurgulayan Bakan Soylu "Buradan Türkiye'ye sesleniyorum: Sosyal medyada 'siyasi cinayetler' tartışmasını manipüle edenlerin yüzde 69'u bot hesap. Dünyada bunu birkaç yabancı, bir de biz yaparız" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da Türkiye'de siyasi ve faili meçhul cinayetler devrinin bittiğini söyledi. Kurtulmuş "Sayın Kılıçdaroğlu bir siyasi suikastlardır tutturmuş, elinde belge varsa ilgili yerlere ilet" şeklinde konuştu.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...