İstanbul'da boğaz seferlerine sis engeli: Şehir Hatları'nın bazı seferleri iptal edildi

Düzenleyen:
İstanbul'da boğaz seferlerine sis engeli: Şehir Hatları'nın bazı seferleri iptal edildi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Boğazı’nda etkili olan sis nedeniyle bazı şehir hatları seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Metetoroloji'den gelen şiş ve pus uyarısının ardından, İstanbul semalarında şişli hava etkisini gösterdi. Görüş mesafesi Üsküdar, Kadıköy ve Beşiktaş'ta yer yer 30 metreye kadar düştü. Bunun üzerine İstanbul Boğazı’nda şehir hatları seferleri ve İDO’nun bazı seferleri iptal edildi.

GÖRÜŞ MESAFESİ 30 METREYE KADAR DÜŞTÜ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İstanbul Boğazı'nda sis nedeniyle görüşün yarım milin altına düşmesinden dolayı gemi geçişleri saat 10.35'te çift yönlü askıya alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.
Öte yandan, Üsküdar, Kadıköy ve Beşiktaş'ta etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.

İPTAL EDİLEN SEFERLER
Beşiktaş-Kadıköy arasındaki vapur seferleri saat 11.00'den itibaren karşılıklı olarak iptal edildi. Seferlerin sisin etkisini kaybetmesinin ardından tekrar başlayacağı bildirildi.

İstanbul Boğazı'nda sis nedeniyle görüşün yarım milin altına düşmesinden dolayı gemi geçişleri saat 10.35'te çift yönlü askıya alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...