Faciaya ramak kaldı! İstanbul'da iki vapur, yoğun sis nedeniyle çarpışma tehlikesi yaşadı

Düzenleyen:
Faciaya ramak kaldı! İstanbul'da iki vapur, yoğun sis nedeniyle çarpışma tehlikesi yaşadı

GÜNDEM Haberleri

Kadıköy-Ortaköy seferini yapan vapurun neredeyse başka bir vapurla çarpışmasına yol açmasına ramak kala durdu.

İstanbul'da bir süredir etkili olan yoğun sis neredeyse faciaya yol açacaktı.  Sis nedeniyle görüş alanının kısıtlanması sonrası Kadıköy-Ortaköy seferini yapan vapur,  aynı güzergahta giden başka bir vapurla çarpışma tehlikesi yaşadı. Son anda dikkatle önlenen kaza bir facianın yaşanmasının önünü kesti.

TEHLİKE SONRASI VAPUR ÜSKÜDAR'A DEMİRLENDİ
 Yoğun sisin görüldüğü İstanbul'da dün Kadıköy-Ortaköy seferini yapan bir vapur, başka bir vapurla çarpışma tehlikesi yaşadı. Vapurun, tehlikenin ardından seferini tamamlayamayarak, Üsküdar iskelesine demirlediği öğrenildi.

"SIFIR SIFIRA GERÇEKTEN TEĞET GEÇTİ"
O anları vapurdan görüntüleyen Fatih Ural, AA muhabirine olayın gerçekleşme anını şöyle anlattı:

"Dün saat 18.00 civarında Kadıköy'den Ortaköy'e gitmek için vapur iskelesine geldim. Oradaki görevliler önce seferlerin iptal olduğunu söylediler. Vatandaşları geri göndermeye başladılar. Sonra kararlarını değiştirip seferlerin açıldığını, binebileceğimizi söylediler. Bindik. Çok sis vardı gerçekten. Bir anda yanımızdaki vapur belirdi. Herkes korkudan bir yerlere sarılmaya başladı. Ben de hemen çekim yapmaya başladım. Sıfıra sıfır, gerçekten teğet geçti. Ondan sonra zaten kaptanımız Üsküdar'a bizi bıraktı, seferler de iptal oldu."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...