Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balıkesir'de çatışma: 1 polis şehit oldu

Düzenleyen:
Balıkesir'de çatışma: 1 polis şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir'de polisle uyuşturucu tacirleri arasında çatışma çıktı. Polis memuru Abdulkadir Güngör şehit düştü.

Balıkesir Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğüne uyuşturucu ihbarı yapıldı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, şüphelilerin bulunduğu otomobili takibe aldı. Peşlerinde polis olduğunu anlayan zanlılar, kaçmaya başladı. Kovalamaca Havran ilçesine kadar sürdü. Zanlılar, kendilerini takip eden güvenlik güçlerine ateş açtı. 30 yaşındaki polis memuru Abdulkadir Güngör yaralandı. Şüpheli Osman B, Eray Y. ve bir kadın yakalanırken hastaneye kaldırılan Güngör şehit düştü.

Balıkesir'de çatışma: 1 polis şehit oldu

Abdulkadir Güngör

ÜÇ ZANLI DAHA YAKALANDI

Polis diğer şüpheli Devrim E'nin peşine düştü. Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, olayla ilgili açıklama yaptı. Kaymakam Odabaş, şunları söyledi: Edremit Narkotik Grup Amirliğine bağlı olarak Havran’da görev ifa eden ekiplerimiz ne yazık ki girdikleri çatışmada bir polis memurumuz şehit olmuştur. Milletimizin başı sağ olsun.

Balıkesir'de çatışma: 1 polis şehit olduDevrim E. aranıyor.

Öte yandan şehidin Erzurumlu olduğu öğrenildi. Burada yaşayan ailesine acı haber verildi. Aile sinir krizi geçirirken baba ocağına Türk bayrağı asıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...