Sazlıdere barajında sular çekildi baraj dereye dönüştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sazlıdere barajında sular çekildi baraj dereye dönüştü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Arnavutköy’de bulunan ve İstanbul’un en büyük su kaynaklarından biri olan Sazlıdere Barajı’nda su seviyesinin yüzde 20’ye düştüğü kaydedildi. Dereye dönüşen barajda hayvanların otladığı görüldü.

İstanbul’daki barajlarda su miktarı günden güne azalıyor. İstanbul’un en büyük su kaynaklarından biri olan Sazlıdere Barajı alarm veriyor. Arnavutköy’de bulunan Sazlıdere Barajı’nda İSKİ verilerinden alınan bilgiye göre su seviyesi yüzde 20.8'e düştü.

Sazlıdere barajında sular çekildi baraj dereye dönüştü

HAYVANLAR OTLUYOR

Kuraklıkla boğuşan ve adeta dereye dönen baraj drone ile havadan görüntülendi. Görüntülerde geçen ay sular altında olan bölgelerin kuruduğu gözlemlendi. Aslında İstanbul’un en büyük su kaynaklarından biri olan Sazlıdere Barajında şimdi hayvanların otladığı görüldü.

Sazlıdere barajında sular çekildi baraj dereye dönüştüSazlıdere barajında sular çekildi baraj dereye dönüştüSazlıdere barajında sular çekildi baraj dereye dönüştü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...