Yunanistan'a kaçarken yakalanan terör örgütü üyesi iş adamı tutuklandı

Düzenleyen:
Yunanistan'a kaçarken yakalanan terör örgütü üyesi iş adamı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütüne üye olmak suçundan aranan iş adamı Yunanistan'a kaçarken yakalanmıştı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha önce terörizmi finanse etmek suçundan gözaltına alınan ve Adıyaman Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen iş adamı A. A., mahkemede beraat etmişti. Daha sonra başsavcılık mahkemenin kararına itiraz etti.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN İPSALA'DA YAKALANDI
Yurt dışına çıkış yasağı konulan iş adamı A. A. ise, yasa dışı yollardan HDP'li eski Kömür Belediye Başkanı H. Y. ile birlikte geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a kaçmaya çalışırken Edirne’nin İpsala ilçesinde yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından Adıyaman’a getirilen A. A., Adıyaman İl Jandarma Komutanlığında tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada mahkemeye çıkarılan Abuzer A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...