Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Türkiye ile Romanya arasında AB istişareleri gerçekleştirilecek

Türkiye ile Romanya arasında AB istişareleri gerçekleştirilecek

Türkiye-Romanya Stratejik Ortaklığının 10. yıldönümü kapsamında, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı ile Romanya Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Iulia Matei eşbaşkanlığında ikili siyasi ve AB istişareleri gerçekleştirilecek.

Kaydet
a- | +A

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye-Romanya Stratejik Ortaklığının 10. yıldönümü kapsamında Ankara’da düzenlenen etkinlikler marjında Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Sayın Faruk Kaymakcı ile Romanya Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Iulia Matei eşbaşkanlığında 26 Kasım 2021 tarihinde ikili siyasi ve AB istişareleri de gerçekleştirilecektir.

İstişarelerde, ikili ilişkilerin tüm yönleriyle ele alınması, ayrıca Türkiye-AB ilişkileri ile bölgesel ve uluslararası kuruluşlarda işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunulması öngörülmektedir” denildi.

BAKMADAN GEÇME
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç: Yunanistan’ı samimiyete davet ediyoruz
HABER

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç: Yunanistan’ı samimiyete davet ediyoruz

BAKMADAN GEÇME
Dışişleri Bakanlığı
HABER

Dışişleri Bakanlığı'ndan BM Uluslararası Hukuk Komisyonu seçimi açıklaması

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.