İçişleri Bakanı Soylu: Asayiş hizmetlerinde memnuniyet yüzde 77

Düzenleyen:
İçişleri Bakanı Soylu: Asayiş hizmetlerinde memnuniyet yüzde 77

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Soylu, TÜİK verilerine göre asayiş hizmetlerinden memnuniyetin yüzde 77 olduğunu, yakalanan bu başarı çıtasını daha da yukarıya taşıyacaklarını vurguladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğinin 26. İstişare Toplantısı’nda konuştu. Bakan Soylu, Türkiye’nin yaşanan süreçte büyük başarılar elde ettiğinin altını  çizerek “Türkiye, insansız hava aracını tam zamanında üretmiştir. Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’ne tam zamanında geçmiştir. Bu ülke tam 20 yıldır bir değişim ve dönüşüm içindedir” dedi.

Türk polisinin önemli başarılara imza attığını söyleyen Soylu, uyuşturucuyla mücadelede rekor kırılarak bu yıl içinde yakalanan uyuşturucu miktarının yıl sonunda 21,5 tona ulaşacağını kaydetti. Süleyman Soylu, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre asayiş hizmetlerinden memnuniyetin yüzde 77 olduğunu, yakalanan bu başarı çıtasını daha da yukarıya taşıyacaklarını vurguladı.

İçişleri Bakanı Soylu: Asayiş hizmetlerinde memnuniyet yüzde 77Bakan Soylu, "Doğu ve Güneydoğu’da insanların gece yarılarına kadar iş yerlerini açık tutmaları, parklarda, caddelerde gezmeleri 2023 Türkiye’sinin provalarıdır" dedi

TERÖR ÖRGÜTLERİNE DİZ ÇÖKTÜRÜYORUZ

Terörle mücadeleye de değinen Soylu, Türkiye’yi terörden arındırdıklarına ve arındırmaya devam ettiklerine dikkati çekti. Bakan Soylu “Terör örgütlerine diz çöktürmeye çalışıyoruz” dedi. 

İçişleri Bakanı, Türkiye’nin geleceğe yürüyüşünü kıskananların ve buna engel olmak isteyenlerin var olduğuna işaret etti. Kendilerine verilen emaneti gelecek nesillere daha güçlü bırakabilmek için bir irade ortaya koyduklarını ifade eden Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: 2023’ün ilk emarelerini görmeye başladık. Ağrı’daki kodlama sınıflarında, tekstil atölyelerinde görmeye başladık. Bakın bugün Doğu ve Güneydoğu’nun gündemi PKK değildir, sanayi sitelerinin daha fazla artmasıdır, üniversitelerde daha fazla öğrenci olmasıdır, turizmdir. Doğu ve Güneydoğu’da insanların gece yarılarına kadar iş yerlerini açık tutmaları, parklarda, caddelerde gezmeleri 2023 Türkiye’sinin provalarıdır. 

BU YALANLARIN NERESİNİ DÜZELTELİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Soylu “Ana muhalefet partisi başkanı diyor ki ‘Polis eliyle bir vakfın toplantısını bastırdı’. Böyle bir şey olabilir mi? Bu kadar büyük bir iftira Türk polisine, Türk Devleti’ne atılabilir mi? Polis bunu yaptı diye iftira atmak, ana muhalefet partisi başkanına yakışır mı? Büyük başarılara imza atan bir teşkilata iftira atmak ayıptır, günahtır, yazıktır ya. Bu yalanların neresini düzeltelim” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...