Bahçeli'den asgari ücret açıklaması

Düzenleyen:
Bahçeli'den asgari ücret açıklaması

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 2022 asgari ücret miktarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı, Bahçeli "Bu ücretin geldiği aşama yüreklere su serpmiştir." ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli 2022 Asgari ücret tutatının 4 bin 253 olarak belirlenmesinden sonra sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bahçeli, Twitter hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin paylaşımları;

 "Asgari ücretten 2022 yılından itibaren gelir vergisiyle damga vergisinin alınmayacak olması da bir başka değerli ve sevindirici gelişmedir. Emeğiyle, alın teriyle, helal mücadelesiyle ekmeğinin peşinde olan kardeşlerimiz sahipsiz değildir, yalnız olmadıkları belgelenmiştir."

Bahçeli:"Milliyetçi Hareket Partisi olarak, yeni asgari ücreti desteklemenin yanında, ülkemize güvenen, milli birlik ve dayanışma ruhunun varlığına hizmet eden herkesin, her insanımızın mutlak surette kazanacağına, huzurlu ve refah içinde bir geleceğe kavuşacağına inanıyoruz."

MHP Genel Başkanı Bahçeli:"Asgari ücret; 'İşçilere normal bir çalışma günü karşılığı ödenen ve işçinin gıda, konut, giyim, sağlık, ulaşım ve kültür gibi zorunlu ihtiyaçlarını günün fiyatları üzerinden asgari düzeyde karşılamaya yetecek' ücrettir. Bu ücretin geldiği aşama yüreklere su serpmiştir."



 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...