Üzerine su deposu düştü hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Üzerine su deposu düştü hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Arnavutköy’de hurdacılık yapan yaşlı bir adam, eski demirleri toplamak isterken üzerine su deposunun düşmesi sonucu vefat etti.

Arnavutköy, Taşoluk Mahallesinde  eski bir mermer atölyesinde gerçekleşen olayda iddiaya göre eskimiş demirleri almak için içeri giren E. I.’nın üzerine su deposu düştü. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Üzerine su deposu düştü hayatını kaybettiArnavutköy'de eski bir atölyenin içindeki demirleri almaya çalışan yaşlı hurdacı üzerine su deposu düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Depo sahibi, yaşlı hurdacının cansız bedenini görünce ekiplere haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından hurdacılık yapan E.I.‘nın cansız bedeni morga kaldırıldı.

Üzerine su deposu düştü hayatını kaybetti

“DUYMADIK, GÖRMEDİK”

Mahalle sakini Mahmut Ottimur, olayla ilgili  “Bir tane ceset bulunmuş burada, bizim de evimiz burada nasıl olmuş, ne olmuş hiçbir fikrimiz yok, duymadık. Biz buradan markete gidiyoruz sağa sola gidiyoruz, böyle bir şey duymadık, görmedik. Burada kimse de yaşamıyordu ben saat 21:00’de mesaiden geldim ne ses duydum, ne de başka bir şey. Ses duysaydım gelir bakardım çünkü ne zaman düşmüş bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...