22 Ağustos koronavirüs tablosu geldi, vaka ve vefat sayıları düştü

Düzenleyen:
22 Ağustos koronavirüs tablosu geldi, vaka ve vefat sayıları düştü

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanlığı 22 Ağustos koronavirüs günlük tablosunu açıkladı. Son tabloda vaka ve vefat sayılarındaki düşüş göze çarparken aşının önemine vurgu yapan Bakan Koca, "Bize düşen bir an evvel hatırlatma dozunu olmak ve tedbirlere uymak. Birlikte salgını gündem olmaktan çıkaracağız." dedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan 22 Aralık koronavirüs tablosunda; son 24 saatte 19 bin 095 yeni vaka tespit edilirken, 179 kişi hayatını kaybetti. Vaka ve vefat sayılarında düne oranla düşüş olduğu gözlerden kaçmadı.

BAKAN KOCA'DAN ÇAĞRI
Bakan Koca paylaşımında, "Salgının seyrini aşı değiştirdi. Artık kendi aşımız kendi gücümüz var. Turkovac milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bize düşen bir an evvel hatırlatma dozunu olmak ve tedbirlere uymak. Birlikte salgını gündem olmaktan çıkaracağız." ifadelerini kullandı.



22 Ağustos koronavirüs tablosu geldi, vaka ve vefat sayıları düştü

 

İSTANBUL VE DÜZCE MAVİ KATEGORİDE
 Öte yandan yüzde 75 aşılama oranına ulaşan İstanbul ve Düzce mavi kategoride yer aldı.

21 ARALIK TABLOSU
Sağlık Bakanlığı, 21 Aralık koronavirüs tablosundaki test sayısını 353 bin 152 olarak açıklarken, 19 bin 859 Vaka tespit edildiğini bildirmişti. Koronavirüsten 187 kişi hayatını kaybetmiş, iyileşen sayısı ise 25 bin 532 olarak açıklanmıştı.



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...