CHP'den FETÖ'cülerle helalleşme sözü

Düzenleyen:
CHP'den FETÖ'cülerle helalleşme sözü

GÜNDEM Haberleri

CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu, katıldığı televizyon programında helalleşilecek bir kesimin de KHK’lılar olduğunu belirterek, iktidar değişiminde yapacakları ilk işin KHK'lıların haklarını iade etmek olacağını söyledi.

CHP, 15 Temmuz kalkışmasının ardından kamudan ihraç edilen FETÖ’cülere arka çıkmaya devam ediyor. Terör örgütü PKK’lı teröristlere SİHA ile düzenlenen operasyonlardan duyduğu rahatsızlığı açıkça dile getiren CHP’li milletvekili Sezgin Tanrıkulu, katıldığı televizyon programında helalleşilecek bir kesimin de KHK’lılar olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun KHK’lılarla ilgili “Tüm hakları ilk bir ayda iade edilecek, kamuda göreve başlayacak ve özlük hakları iade edilecek” açıklamasını hatırlatan Tanrıkulu “Bu bir maddelik düzenlemedir. Tüm hazırlıkları yapılmıştır şu anda muhtemel bir iktidar değişiminde ilk yapacağımız işlerden biri bu yurttaşlarımızdan özür dilemek, onlarla helalleşmek ve haklarını iade etmek olacak. Aynı zamanda buna sebebiyet verenlerden hesap soracağız” açıklamasında bulundu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...