Destici'den muhalefete tepki: Dolar düşünce afalladılar

Düzenleyen:
Destici'den muhalefete tepki: Dolar düşünce afalladılar

GÜNDEM Haberleri

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, muhalefete tepki göstererek, "Dolar yükselsin ki Cumhur İttifakı, hükûmet oy kaybetsin, erken seçime gitmek zorunda kalsın ve daha sonra da bu ittifak seçimi kazansın istediler. 20 Aralık’ta Cumhurbaşkanı’mızın açıklamalarından sonra dolar düştü, afalladılar, şaşkınlık geçirdiler" dedi.

Cevdet Fırat Aydoğmuş ANKARA

Partisinin 2021 Yılı Değerlendirme Toplantısı’nda gazetecilerle bir araya gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 2021 yılındaki gelişmelere ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

"MİLLETİ DOLAR ALMALARI İÇİN TEŞVİK ETTİLER"

Millet İttifakı’nın son ekonomik gelişmeler karşısındaki tutumunu eleştiren Destici "Bu konuda da maalesef ikiyüzlü bir siyasetle karşı karşıyayız. Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin genel başkanları, sözcüleri, ekonomistleri, onları savunan köşe yazarları çıkıp doların daha çok yükseleceğini, 20 liralarda durdurulamayacağını söylediler. Âdeta milleti dolar almaları için teşvik ettiler. Bir taraftan da el ovuşturdular" dedi.

Destici, "Yükselsin ki Cumhur İttifakı, hükûmet oy kaybetsin, erken seçime gitmek zorunda kalsın ve daha sonra da bu ittifak seçimi kazansın istediler. 20 Aralık’ta Cumhurbaşkanı’mızın açıklamalarından sonra dolar düştü, afalladılar, şaşkınlık geçirdiler" diye konuştu. 

"UCUZ SİYASET"

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun randevu almadan Millî Eğitim Bakanlığına gidişini de değerlendiren Destici “Randevu vermeyen her kurumun önüne giderek buradan bir siyaset geliştirmeye çalışmanın adı, ucuz siyasettir” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...