Kültür Bakanı Ersoy: 2021'de 29 milyon turist ağırladık

Düzenleyen:
Kültür Bakanı Ersoy: 2021'de 29 milyon turist ağırladık

GÜNDEM Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yeni yıl mesajı paylaştı. Bakan Ersoy, Türkiye'nin 2022'de turizm alanında çok daha yoğun bir dönem yaşayacağını bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2022'ye sayılı saatler kala yeni yıl mesajı yayımladı. Bakan Ersoy, mesajında, Türkiye ve dünyanın geride bırakılan yılda çok kritik süreçlerden geçtiğini belirtti.

"SANATLA YAŞAMA SEVİNCİ AŞILADIK"

Erosy "Başta salgın olmak üzere küresel problemler, toplumu birçok açıdan etikedi. Ancak kültür ve sanatın insan hayatına kattığı dinamizmden aldığımız güçle topluma yaşam sevinci aşılamaya gayret ettik, sanat dolu günleri sürdürmeye çalıştık" dedi.

"2022 DAHA YOĞUN GEÇECEK"

"Bir an bile umutsuzluğa kapılmadan toplumumuzun moralini diri tutacak proje ve etkinliklerle dolu bir yılı geride bıraktık" sözlerini sarf eden Ersoy, şunları kaydetti:  2021 yılında yurt dışından 29 milyon turisti ülkemizde ağırladık. 2022 yılında ise ülkemiz turizm alanında çok daha yoğun bir dönem yaşayacak. 2022 yılının, kültür ve sanatla dopdolu bir yıl olması ümidiyle başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyor, vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...