KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Covid-19'a yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Covid-19'a yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, PCR testinin pozitif çıktığını belirterek Covid-19’a yakalandığını açıkladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, burun tıkanıklığı ve nezle benzeri belirtiler göstermesinin ardından PCR testi yaptırdığını ve test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Tatar, durumuna ilişkin KKTC Cumhurbaşkanlığı resmi Twitter hesabından açıklama yaptı.KKTC Cumhurbaşkanı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Burun tıkanıklığı, burun akıntısı ve nezle benzeri semptomların görülmesinin ardından yaptırdığım PCR test sonucumun pozitif olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.

Genel durumum iyi. Kendimi izole ettiğimi, siz değerli halkıma iletmek istiyorum.

AŞI ÇAĞRISI YAPTI

Her zaman belirttiğim gibi, KKTC Sağlık Bakanlığı ve uzmanlarımız tarafından açıklanan tedbirlere harfiyen riayet ederek aşımızı olalım.

Birlik ve dayanışma içerisinde, bu salgını en kısa sürede atlatacağımıza inancım tamdır. Geçmiş olsun dileklerini ileten değerli halkıma teşekkür ediyorum.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...