Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esenyurt'ta İETT otobüsü alev topuna döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Esenyurt'ta İETT otobüsü alev topuna döndü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Esenyurt'ta İETT otobüsü park halindeyken motorunun alev alması sonucu yanmaya başladı. Çevrede bulunan diğer araçlara da sıçrayan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayda 3 otobüs hasar gördü.

Esenyurt'ta Adnan Kahveci Bulvarı'ndaki durakta Kıraç-Avcılar Metrobüs hattı seferini yapmaya hazırlanan 34 SE 7281 plakalı özel halk otobüsü, henüz bilinmeyen nedenle yanmaya başladı. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Yangında kullanılamaz hale gelen aracın yanında bulunan 3 otobüs zarar gördü.

Kıraç - Avcılar otobüs seferini yapan 429 numaralı otobüsün motor kısmında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek bütün aracı küle çevirdi. Yakınında bulunan başka bir otobüs ile araca da sıçrayan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Alev topuna dönen otobüsün kullanılamaz hale geldiği olayda toplamda üç araç hasar gördü.

'ÜÇ DAKİKA İÇİNDE YANFI, YANGIN TÜPLERİMİZ YETMEDİ SÖNDÜRMEYE'

Yaşanan yangını görenlerden biri olan Harun Ocak, “Araçlarımız durakta park halinde bulunuyordu. Biz de içeride oturuyorduk. O sırada araçlardan birinin yandığını gördük, hemen müdahale etmeye çalıştık. Alevler gitgide çoğaldı ve bizim yangın tüplerimiz yetmedi. Yandaki araçlara da sıçradı yangın. Araçların camlarını kırarak kurtardık. Çok şükür herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı. Bir tek araçlarımız hasar gördü” dedi. 

CAN KAYBI YAŞANMADI

Olaya şahit olan başka bir otobüs şoförü ise, olayın üç dakika içinde gerçekleştiğini belirterek "Motor kısmında yanma başladı. Ben şase yaptığını ve yangının o sebeple başladığını düşünüyorum. Garajda bulunan başka iki araca daha sıçradı yangın. Allah beterinden saklasın. Çok şükür ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...