MSB duyurdu: 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
MSB duyurdu: 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist ile Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 10 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi."

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ederken Türk ordusu teröristlere nefes aldırmadan etkisiz hale getiriyor. Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesi ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde toplam 12 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savuma Bakanlığı, terörle mücadelenin etkin ve kararlı şekilde devam ettiğini belirterek 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

12 TERÖRİST ETKİSİZ

Konuya ilişkin bakanlığın Twitter hesabından açıklama yapıldı. Açıklama şu şekilde:

"Irak’ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist ile Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 10 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. "

MSB duyurdu: 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...