MSB açıkladı: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

MSB açıkladı: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

MSB, Pençe Kaplan bölgesinde tespit edilen 1 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirilirken, Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li terörist de ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütü PKK/YPG'ye operasyonlar aralıksız sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Kaplan bölgesinde 1, Barış Pınarı bölgesinde ise 4 olmak üzere toplam 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Mücadelemiz sürüyor! Pençe Kaplan bölgesinde tespit edilen 1 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirilirken, Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve sızma girişiminde bulunan 4 PKK/YPG’li terörist de ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirildi."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...