Erdoğan'ın dünya liderleriyle görüşmeleri sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Erdoğan'ın dünya liderleriyle görüşmeleri sürüyor

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz ile görüşme yapacak. Scholz ile görüşme son 5 günde Erdoğan’ın dünya liderleriyle 14’üncü yüz yüze görüşme olacağı bildirildi.

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz ile yapacağı görüşmenin, son 5 günde dünya liderleriyle gerçekleştireceği 14'üncü yüz yüze görüşme olacağını bildirdi.

Altun, Twitter hesabından, Şansölye Scholz'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine bugün Türkiye'ye ilk kez yapağı ziyarete ilişkin paylaşımda bulundu.

5 GÜNDE 14'ÜNCÜ YÜZ YÜZE GÖRÜŞME OLACAK

Fahrettin Altun, "Bu görüşme, Sayın Cumhurbaşkanımızın son 5 günde dünya liderleriyle gerçekleştireceği 14'üncü yüz yüze görüşme olacak. Her şey, dünyada barış, istikrar ve adaletin tesis edilmesi için. Güçlü siyasi liderlik, güven ve istikrarı esas alan sosyo-ekonomik yapımız ülkece en büyük imkanımız." ifadelerini kullandı.


Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...