Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY Genel Müdürü Ekşi'den maske açıklaması: Memnun oluruz

Düzenleyen:
THY Genel Müdürü Ekşi'den maske açıklaması: Memnun oluruz

GÜNDEM Haberleri

Bilim Kurulu Covid 19 kısıtlamaları ile ilgili toplanacak. Maskelerin kalkacağına dair iddiaların olmasının ardından; THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, uçak içerisi ve havalimanlarında maske zorunluluğunun kaldırılmasından memnun olacaklarını söyledi.

İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen Routes World 2023 tanıtım toplantısına katılan THY Genel Müdürü Ekşi, maske ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MASKELERİN KALDIRILMASINDAN MEMNUN OLURUZ

Uçakta maske kararında yetkinin Sağlık Bakanlığı'nda olduğunu söyleyen Ekşi, Türk Hava Yolları olarak hem ulusal otoritelerin hem de uluslararası otoritelerin verdiği kuralları uyguladıklarını söyledi.

Ekşi, "Biz de eğer şartlar müsait ise maskelerin kaldırılmasından memnun oluruz" dedi.

İKİ YIL BOYUNCA MASKE KULLAMAKTAN YORULDUK

Bazı ülkelerin uçak içinde maske zorunluluğunu kaldırarak tavsiyeye dönüştürdüğünü hatırlatan Bilal Ekşi, şöyle devam etti:

"Elbette yolcu konforu bakımından bunun çok daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. İki yıl boyunca maske kullanmaktan yorulduk. Sağlık Bakanlığımızın önünde data var. İnşallah kapalı alanlarda havalimanlarında ve uçak içerisinde maske kullanımına gerek yok noktasına gelmiştir. Bu karar alınırsa büyük memnuniyet duyarız"

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...