Kılıçdaroğlu'nun elektrik eylemine tepki yağdı

Kılıçdaroğlu'nun elektrik eylemine tepki yağdı

GÜNDEM Haberleri

Faturalarını ödemediği için evinin elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dört milyon hanenin borcundan dolayı elektriği kesildiğini iddia etti.

CHP liderini yalanlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bütün abone gruplarında elektriği kesik abone sayısının 278 bin olduğunu, bunun toplam abone içindeki oranının yüzde 0,6 olduğunu belirtti. Kılıçaroğlu’nun elektrik eylemine halktan ve siyasetçilerden tepki yağdı. AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Kılıçdaroğlu’nun evine elektriğini kesmeye giden dağıtım firmasının görevlilerine önceden haber verilmişçesine videosunun çekildiğini belirterek “Gerçekten büyük bir prodüksiyon. Bunun için Kılıçdaroğlu’nun prodüksiyonunu tebrik ediyoruz” dedi.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de “Bir günlük konaklama bedeli 100 bin lira olan Boğaz’a nazır otelde kalan da kendisi” ifadesini kullandı.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...