Bakan Soylu: 3 terörist M-16 silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Soylu: 3 terörist M-16 silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Abluka-5 Operasyonlarındaki son dakika gelişmesini paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Soylu teröristlere 'Tükeniyorsunuz, teslim olun' çağrısını yaptı.

Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Eren Abluka-5 Operasyonlarında Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nden geldi. Bölgede 3 terörist etkisiz hale getirilirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyonla ilgili son bilgileri de paylaştı.

Bakan Soylu açıklamasında şunları söyledi; Emniyet ve Jandarmamız; Eren Abluka-5 Operasyonlarında Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde, J-SİHA ve İHA destekli müşterek operasyonda, Besta Grubundan 3 teröristi M-16 silahlarıyla birlikte ölü ele geçirdi. Tükeniyorsunuz. Teslim olun.

Bakan Soylu: 3 terörist M-16 silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi

İÇİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı'ndan da operasyonun detaylarının yer aldığı bir açıklama yapıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Eren Abluka-5 Operasyonları kapsamında, Şırnak-Merkez ilçe Bestler Dereler bölgesinde, Şırnak J.Bölge Komutanlığı koordinesinde, Şırnak İl J.K.lığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce müşterek icra edilen J-SİHA ve J-İHA destekli operasyonda; İl J.K.lığına bağlı JÖH ve Jandarma Komando birliklerince 3 BTÖ mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir.
Teröristler ile birlikte, (3) M-16 piyade tüfeği ile teröristlere ait mühimmat, teçhizat ve malzemeler de ele geçirilmiştir.

Terörle Mücadele Operasyonlarına bölge halkımızın da desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde devam edilmektedir.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...