İstanbul'da korkutan görüntü! Müsilaj geri mi dönüyor?

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'da korkutan görüntü! Müsilaj geri mi dönüyor?

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tuzla sahili ve Kadıköy Fenerbahçe'de denizde oluşan müsilajı andıran görüntüler görenleri korkuttu ve akıllara "Müsilaj geri mi dönüyor?" sorusunu getirdi.

Geçtiğimiz sene Marmara'da denizde oluşan müsilaj uzun bir süre gitmemiş, ekipler tarafından güçlükle temizlenmiş ve Marmara denizinin korkulu rüyası haline gelmişti. Temizlendikten sonra zaman zaman görülen müsilaj şu sıralar tekrar görülmeye başladı.

HAVALARIN ISINMASIYLA TEKRAR GÖRÜLDÜ

İstanbul'da havaların ısınmasıyla Kadıköy’de Fenerbahçe ve Tuzla sahilinde denizin yüzeyinde müsilajı andıran görüntüler oluştu.  Havadan çekilen görüntülerde müsilaja benzeyen tabakanın nasıl deniz yüzeyini kapladığı gözler önüne serildi. 

Deniz Salyası olarak da bilinen müsilaj geçtiğimiz yıl Mart ayında Marmara ve Ege Denizi'nde ortaya çıkmıştı. Nisan ayının son günlerinde ortaya çıkan görüntüler akıllara müsilajı getirdi. 

İstanbul'da korkutan görüntü! Müsilaj geri mi dönüyor?Tuzla Sahili ve Kadıköy Fenerbahçe'de deniz kıyısında oluşan müsilaja andıran tabakam havadan dron ile görüntülendi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...