MSB duyurdu: 1 askerimiz tedavi gördüğü hastanede şehit oldu

Düzenleyen:
MSB duyurdu: 1 askerimiz tedavi gördüğü hastanede şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

MSB:"Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 26 Nisan 2022 tarihinde, bir unsurumuza teröristlerce yapılan roketatar saldırısı sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Vet.Söz.Er Fırat Canlı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur."

Pençe-Kilit operasyonlarında hain terör örgütü PKK'ya ağır darbeler vurulmuş ve onlarca terörist öldürülmüştü. Milli Savunma Bakanlığı operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan roketatar saldırısında Fırat Canlı'nın şehit olduğunu açıkladı. 

Milli Savunma Bakanlığı operasyon bölgesinde teröristler tarafından yapılan roketatar saldırısında Fırat Canlı'nın şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Sözleşmeli Er Yunus Kalkan'ın Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olduğu, Fırat Canlı'nın ise sevk edildiği hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu ifade edildi.

Açıklamada "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" dendi.

Roketli saldırı sonucu yaralanan 3 askerin hastanede tedavileri devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...