İslam Memiş’in acı günü! Babasını kaybetti

Düzenleyen:
İslam Memiş’in acı günü! Babasını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Altın ve dolar tahminleri ile yatırımcılara tavsiyeler veren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından babasının vefat ettiğini duyurdu. Daha öncesinde babasının rahatsız olduğunu ve bunun için Ordu’ya gideceğini belirten İslam Memiş, acı haberi sosyal medyadan duyurdu.

Dolar ve altın yorumlarıyla tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Yaklaşık 1 aydır hastanede tedavi gören babası Mehmet Ali Memiş, hayatını kaybetti. 

İSLAM MEMİŞ'İN BABASI HAYATINI KAYBETTİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in babası Mehmet Ali Memiş'ten acı haber bugün geldi. İslam Memiş babasının vefat haberini sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Babam bugün vefat etti.” ifadeleriyle duyurdu.

İslam Memiş’in acı günü! Babasını kaybettiİslam Memiş'in paylaşımı.

CENAZESİ BUGÜN KALDIRILACAK 

Çoklu organ yetmezliği dolayasıyla 88 yaşında hayatını kaybeden Mehmet Ali Memiş, bugün Ordu'nun Perşembe ilçesi Kutluca köyünde kılınacak cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanacak. 
Annesinin 5 yıl önce vefat ettiğini söyleyen İslam Memiş dün yaptığı Youtube yayında babasının yanında olacağını ve bir süre video çekemeyebileceğini söylemişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...