Marmara Denizi'nde etkili olan poyraz ulaşımı etkiledi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Marmara Denizi'nde etkili olan poyraz ulaşımı etkiledi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarından sonra Marmara Denizi’nde poyraz nedeniyle gemi ve tekneler kıyıya demirledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günler öncesinden yaptığı uyarılar bayram günü itibarıyla etkisini sert bir şekilde gösterdi. Bayramlarda havalar güzel ve güneşli olur ancak bu bayram Marmara'da şiddetli fırtına etkili oldu. Sabah saatlerinden itibaren fırtına etkisini sert bir şekilde hissettirdi.

Poyraz fırtınası nedeniyle en çok etkilenen yerlerden biride Marmara Denizi oldu. Poyraz fırtınasının etkisi ile çok sayıda şilep ve tanker Tekirdağ kıyılarına demirlerken, 12 metrenin altındaki küçük balık tekneleri ise balıkçı barınağına döndü. Poyra fırtınası etkisini sürdümeye devam ediyor.

BAYRAMDA HAVA SERİN GEÇECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelerde yurt genelinde bayramın serin ve yağışlı geçeceği öngörülmüştü ve yurdun neredeyse genelinde havanın yağışlı olacağı açıklanmıştı. 

Haftasonu ise havanın hava sıcaklıklarının 6 ile 10 derece arasında azalacağı tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...