Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MSB duyurdu: 11 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
MSB duyurdu: 11 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 11 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi.

Yurt içi ve yurt dışında terör örgütlerine Türk ordusu darbe vurmaya devam ediyor. Mehmetçik önceki operasyonlarla çok sayıda teröristi etkisiz hale getirmiş ve terör yuvalarını adeta yerle bir etmişti.

Operasyonlar tüm hızıyla hızıyla devam ederken Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 11 teröristin etkisi hale getirildiğini duyurdu. 

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen teröristlere operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki terör inlerini yerle bir etmeyi sürdürüyor" mesajını paylaştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...