AK Parti'de kamp başlıyor... Seçim hazırlığı masaya yatırılacak

AK Parti'de kamp başlıyor... Seçim hazırlığı masaya yatırılacak

GÜNDEM Haberleri

Gelecek yıl yapılacak seçimlerin görüşüleceği kampta, ekonomi, 3600 Ek Gösterge, dış politika gibi Türkiye’nin gündemindeki önemli başlıklarda da kararlar alınacak.

AK Parti, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kızılcahamam’da bugün kampa giriyor. 3 gün sürecek kampta 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklar masaya yatırılacak. Ekonomi, 3600 Ek Gösterge, dış politika gibi Türkiye’nin gündemindeki önemli başlıklar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında karara bağlanacak. Fahiş kira artışlarının önlenmesine yönelik çalışmalar da kamp çerçevesinde ele alınacak.

Bu arada, kampın yapılacağı otelin etrafına ve ilçedeki bazı caddelere “Evinize hoş geldiniz Başkomutan’ımız”, “Sayın Cumhurbaşkanı’mız şehitler ve kahramanlar diyarına hoş geldiniz”, “Rahat ol Türkiye emin ellerdesin”, “Türkiye’nin değil dünyanın lideri” yazılı pankartlar asıldı. Emine Erdoğan’ın öncülüğünde hazırlanan ve 28 çevre gönüllüsünün hikâyelerinin yer aldığı “Dünya Ortak Evimiz” kitabı da katılımcılara hediye edildi.

Kamp, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak, ardından kapalı oturumlar düzenlenecek. Bazı bakanlar, genel başkan yardımcıları ve TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, çalışmalara ilişkin sunumlar yapacak.

Kamp programı boyunca en az miktarda atık üretmek, atıkları ayrı biriktirerek, geri dönüşüme kazandırmak, organik atıkları kompost olarak değerlendirmek gibi uygulamalarla Sıfır Atık Projesi’ne uygun bir süreç yönetilecek.

Toplantı sonunda oluşacak karbon ayak izinin azaltılması amacıyla her bir katılımcı için 3 adet fidan dikilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...