Ankara merkezli 5 ilde operasyon FETÖ ve DEAŞ bağlantılı 24 kişiye gözaltı

Ankara merkezli 5 ilde operasyon FETÖ ve DEAŞ bağlantılı 24 kişiye gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Ankara merkezli 5 ilde terör örgütleri FETÖ ve DEAŞ'a yönelik operasyonlarda 24 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ ve DEAŞ  terör örgütü ile mücadelede operasyonlar tüm hızıyla devam ederken terörist tek tek tespit edilerek operasyonlarla yakalanıyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmalar kapsamında 3'ü görevde, 9'u ihraç edilmiş öğretmen ve 5'i ihraç edilmiş kamu personeli 17 şüphelinin FETÖ mensubu olduklarına dair ifadeler bulunduğu belirlendi. Şüphelilerin başkaları adına kayıtlı GSM hatları üzerinden örgütün gizli haberleşme aracı ByLock'u kullandıkları tespit edildi.

Yine yürütülen soruşturmalar kapsamında Irak uyruklu 7 şüphelinin de DEAŞ silahlı terör örgütü ile irtibatı ve iltisakı tespit edildi. Toplam 24 şüpheli hakkında bugünden itibaren Ankara merkezli 5 ilde gözaltı kararı verildi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...