Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marmaris'teki yangının gönüllü kahramanları gece gündüz demeden mesaiye devam ediyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Marmaris'teki yangının gönüllü kahramanları gece gündüz demeden mesaiye devam ediyorlar

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muğla’nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan gönüllü kahramanlar, yerde yatıp dinlendikten sonra söndürme çalışmalarına devam ediyorlar.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden yangının 2. gününde yangına müdahale devam ederken hem ekipler hem gönüllüler gece veya gündüz demeden zorlu şartlarda yeşil vatanı korumak için nöbet tutuyorlar. Marmaris’te geçen yaz çıkan orman yangınında kurulan “Yelken Gönüllüleri” ekibi, sloganları “Ateş beklemez” doğrultusunda yangın bölgesinde aktif olarak çalışıyor. 

Yangının başlamasının hemen ardından bir araya gelen gönüllüler Değirmenyanı mevkiinde devam eden alevlere müdahale ederek, yangın söndürme ekiplerine yardımcı oluyor.

TOPRAK VEYA TAŞ DEMİNDE DİNLENİYORLAR

Elleri, yüzleri is içinde hayatları pahasına ormanı alevlerden korumaya çalışan gönüllüler kendi aralarında oluşturdukları sistem ile yangın bölgesinde görev yapıyor. Yaptıkları çalışmaların ardından toplanma bölgesine gelen gönüllüler, toprak ve taş zeminde uyuyup dinlenme fırsatı buluyor. Dinlenme vakti sona eren gönüllüler çalışmalara kaldıkları yerden devam ediyor.

Marmaris'teki yangının gönüllü kahramanları gece gündüz demeden mesaiye devam ediyorlarYelken Gönüllüleri üyesi Soner Kasap, “Dün gece saat 03.00’ten beri çalışmalara destek veriyoruz. Sahadayız ve devam ediyoruz” dedi.

'NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ'

Toprak ve taş zeminde yatarak dinlenen gönüllülerden Sertaç Soğancı ise, Yelken Gönüllüleri olarak alevleri söndürmek için uğraş verdiklerini, ormanı korumak için ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...