Asgari ücret komisyonunun toplanacağı tarih belli oldu

Düzenleyen:
Asgari ücret komisyonunun toplanacağı tarih belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı bu haberdeydi, Asgari Ücret Tespit Komisyonu, işçi, işveren ve hükümet temsilcileri ile toplanıyor, tarih de belli oldu, işte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonra yapımış olduğu açıklamada  asgari ücrete ara zam müjdesi vermişti. Akabinde gelen son dakika haberinde ise Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin katılımıyla 29 Haziran Çarşamba günü bir araya geleceği açıklandı. Görüşmenin saati ise 14:00 olarak belirtildi. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından, işveren tarafıyla görüşülerek asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istediğini belirterek, "Çalışma Bakanım, Asgari Ücret Tespit Komisyonuyla bir araya gelecekler ve bu çalışmayı da bu hafta sonuna varmadan inşallah bitirecekler ve ardından da NATO görüşmelerinden döner dönmez bunu milletimle, tüm işçilerimizle, emekçilerimizle inşallah paylaşma fırsatını bulacağız." açıklamalalarında bulunmuştu.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...