Mersin'de terör operasyonu! PKK/KCK propagandası yapan 30 kişiye gözaltı kararı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mersin'de terör operasyonu! PKK/KCK propagandası yapan 30 kişiye gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mersin'de, aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi personellerinin ve Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş bulunduğu 30 kişi hakkında terör örgütünün propagandasını yaptıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıktı ve 30 kişinin yakalanması için operasyon düzenlendi.

 

Hain terör örgütü PKK ve türevleri ilr mücadele sürerken onları destekleyen ve propagandasını yapanlara da göz açtırılmıyor. Aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi personellerininde bulunduğu 30 kişiye terör propagandası yaptıkları gerekçesiyle operasyon düzenlendi.

Mersin'de terör operasyonu! PKK/KCK propagandası yapan 30 kişiye gözaltı kararı

Mersin Cumhuriyet BaşsavcılığıncaPKK/KCK terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgütün propagandasını yaptıkları ve örgütsel bazı faaliyetlere katıldıkları iddiasıyla, 18'i Büyükşehir Belediye personeli olmak üzere 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Mersin'de terör operasyonu! PKK/KCK propagandası yapan 30 kişiye gözaltı kararıTerör örgütleriyle bağlantısı olan veya propagandasını yapan kişilere yönelik terör operasyonlarının devam ettiği bildirildi. Fotoğraf-İHA

500 POLİSLİK OPERASYONDA 30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik bu sabah 500 polisin katılımı ile eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Hava destekli, özel harekat polislerinin de katılımı ile gerçekleştirilen operasyonlarda, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...