6 Ocak Kardeşlerim var mı? Kardeşlerim yeni bölüm yayınlanacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
6 Ocak Kardeşlerim var mı? Kardeşlerim yeni bölüm yayınlanacak mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm yayınlayıp yayınlamayacağı izleyicilerin merak konusu haline geldi. Arama motorlarında ise 6 Ocak Kardeşlerim var mı? Kardeşlerim yeni bölüm yayınlanacak mı? sorularına yanıt aranıyor.

Yeni yıla girmemizle beraber çoğu dizi yeni bölümünü yayınlamıyor. Seyircilerin gündeminde ise 6 Ocak Kardeşlerim var mı? Kardeşlerim yeni bölüm yayınlanacak mı? soruları araştırıldı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

6 OCAK KARDEŞLERİM VAR MI?

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi 6 Ocak ATV yayın akışında yer almıyor. Dizinin saatinde Kirpi Sonic sinema filmi yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünün 10 Ocak Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Oğulcan, Umutcan'ı kaybetmekten korkarken; Nebahat, Süreyya yüzünden öfkelendiği Akif'le ilgili radikal bir karar almak zorunda kalır. Evi geçindirebilmek için yanında Emel'le beraber gündeliğe giden Asiye, başlarına gelecek felaketten habersizdir. Yaman, Akif'e karşı Nebahat'le iş birliği yaparken, Asiye ile Ayaz cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır.

6 Ocak Kardeşlerim var mı? Kardeşlerim yeni bölüm yayınlanacak mı?

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...