Aile dizisi bitti mi? 2 Ocak Aile neden yok, final mi yaptı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aile dizisi bitti mi? 2 Ocak Aile neden yok, final mi yaptı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Show Tv ekranlarında yayınlanan Aile dizisinin bu akşam ekranlara gelmemesinin üzerine Aile dizisi bitti mi? 2 Ocak Aile neden yok, final mi yaptı? soruları da gündeme geldi.

Aile dizisinin bu akşam ekranlara gelmemesinin üzerine bitti mi, neden yok? soruları gündeme geldi. Arama motorlarıdna aratılan soruların yanıtı haberimizde yer alıyor. Yeni yıla girmemizle beraber çoğu dizi yeni bölümünü yayınlamıyor. Peki, Aile dizisi bitti mi? 2 Ocak Aile neden yok, final mi yaptı?

AİLE DİZİSİ BİTTİ Mİ?

Yeni yıla girmemizin nedeniyle bazı diziler bu hafta yeni bölüm yayınlamıyor. 2 Ocak günü Show Tv yayın akışında Aile dizisi yer almıyor. Dizinin 9 Ocak Salı günü ekranlara gelmesi bekleniyor.

BU AKŞAM DİZİLER YOK MU, NEDEN?

Dizilerin çoğu yılbaşı sonrasında araya giriyor. Dizilerin bu nedenle bu hafta yeni bölüm yayınlamaması bekleniyor. Üç Kız Kardeş, Sandık Kokusu, Aile, Kızıl Goncalar, Ömer, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Yargı, Yabani, Şahane Hayatım ve Kuruluş Osman gibi diziler bu hafta yeni bölüm yayınlamıyor.

SHOW TV YAYIN AKIŞI 2 OCAK!

08:00 Bu Sabah

10:00 Dizi

12:15 Aslı Hünel ile Gelin Evi

15:00 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

18.45 SHOW Ana Haber

20:00 Kapıcılar Kralı (Yerli film)

21:45 Avanak Abdi (yerli film)

23:30 Kapıcılar Kralı

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...